Facebook Durum - Foto Beğendirme, Arkadaş - Flood Kasma Hilesi 2020


Beğeni Merkezim ile Facebook'da durum, foto, video, bağlantı, yorum ve sayfa beğendirebilirsiniz. Bunların haricinde arkadaş, takipçi ve flood kasabilirsiniz. Birçok hileye göre daha fazla işlem seçeneği sunan bu hile token sistemi üzerine kuruludur. Sistem tamamen güvenlidir ve profilinize hiçbir şekilde zarar vermez. Uygulamayı kullanıp daha sonrasında silen kişiler uygulamadan otomatik olarak çıkarılmaktadır. Uygulamada kaç kişi online ise beğendirdiğiniz bağlantıya o kadar beğeni gelmektedir.

Özellikleri nelerdir?
Facebook üzerinden durum, foto, video, bağlantı, yorum ve sayfa beğendirebilirsiniz.
Facebook üzerinden arkadaş, takipçi ve flood kasabilirsiniz.
Türk kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır ve paylaşımlarınızı Türk kullanıcılar beğenmektedir.
Token sistemi ile çalışmaktadır.
Güvenli ve sorunsuzdur.


Dikkat ! : Linke tıkladıktan sonra; önce "I'M A HUMAN" sonra "GET LINK" butonuna basmayı unutmayınız. Otomatik indirilen programlara asla tıklamayınız. 

Uyarı ! : Sorunsuz beğendirme yapmak için "Google Chrome" kullanmanızı öneririz. Problem yaşamanız durumunda "Adobe Flash Player" programınızın güncel olduğundan emin olunuz, güncel değilse güncelleyiniz. 

Son Olarak : Karşılaştığınız veya karşılaşacağınız problemlerden hiçbir şekilde Sanal Mahalle sitesi sorumlu değildir!

Arama açıklaması: facebook durum beğendirme hilesi, facebook yorum beğendirme hilesi, facebook resim beğendirme hilesi, facebook durum,yorum,resim beğendirme, facebook beğeni hilesi 2020, facebook begentr, facebook beğeni hilesi yapmak, facebook durum beğendirme, facebook fotoğraf beğendir 2016, facebook beğeni hileleri 2020 ağustos, ağustos facebook beğeni, facebook beğendirme güncel hileler, facebook çalışan durum beğendirme.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. yav hepsini yaptım da şeçenekler var mesela 10 , 20 , 50 falan beğenme diye tıkladım birine beğen gelmedi yardım lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşımınızın "Herkese Açık" olduğundan emin olun.

      Sil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)