Facebook Durum, Foto Beğendirme ve Takipçi Kasma Hilesi / 2020 SeriTakipci


Seri Takipçi adındaki bu Facebook uygulaması ile durum ve fotoğraflarınızı beğendirebilirsiniz. Tokenli sistem ile çalışan bu hile, ek olarak sizlere takipçi ve arkadaş kasma imkanı da sunmaktadır. Hilenin yapımcıları Beğeni Sepeti hilesinin yapımcıları ile aynı kişilerdir. Seri Takipçi adındaki bu hileyi "Beğeni Sepeti v2" olarak internet ortamına getirmişlerdir. VIP üyelik sistemi ile daha ayrıcalıklı olacağınız bu hileyi kullanmanızı öneririz.

Özellikleri nelerdir?
Facebook durum, fotoğraf beğendirme hilesi bulunmaktadır.
Facebook takipçi (abone) kasma hilesi bulunmaktadır.
Token sistemi üzerine kurulmuştur.
Türk kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır.
VIP üyelik ayrıcalığı bulunmaktadır.


Dikkat ! : Linke tıkladıktan sonra; önce "I'M A HUMAN" sonra "GET LINK" butonuna basmayı unutmayınız. Otomatik indirilen programlara asla tıklamayınız. 

Uyarı ! : Sorunsuz beğendirme yapmak için "Google Chrome" kullanmanızı öneririz. Problem yaşamanız durumunda "Adobe Flash Player" programınızın güncel olduğundan emin olunuz, güncel değilse güncelleyiniz. 

Son Olarak : Karşılaştığınız veya karşılaşacağınız problemlerden hiçbir şekilde Sanal Mahalle sitesi sorumlu değildir!

Arama açıklaması: facebook durum beğendirme hilesi, facebook yorum beğendirme hilesi, facebook resim beğendirme hilesi, facebook durum,yorum,resim beğendirme, facebook beğeni hilesi 2020, facebook begentr, facebook beğeni hilesi yapmak, facebook durum beğendirme, facebook fotoğraf beğendir 2016, facebook beğeni hileleri 2020 ağustos, ağustos facebook beğeni, facebook beğendirme güncel hileler, facebook çalışan durum beğendirme.

Yorum Gönder

0 Yorumlar