Facebook Türk Beğeni, Arkadaş, Takipçi Kasma Hilesi 2020 / PlusLiked


PlusLiked Facebook hizmetleri ile Facebook üzerinden durum, fotoğraf, video, yorum, sayfa beğendirebilirsiniz. Ek olarak arkadaş ve takipçi kasabilirsiniz. Oldukça popüler ve kullanışlı olan bu hile, ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Sizlerden hiçbir şekilde program indirmenizi veya kişisel bilgilerinizi, üyeliklerinizi vermenizi istememektedir. 

Uygulama "Access Token" sistemi ile çalışmaktadır. Tokenini başarılı şekilde alan herkes sisteme sorunsuz şekilde giriş yapabilir. Sonrasında istediği gibi beğendirme, arkadaş ve takipçi kasma uygulamalarından yararlanabilir.

Her seferde 100 ve üzeri beğendirme yapabilirsiniz. Bu işlem en fazla 5 saniye sürmektedir. Başarılı bir şekilde beğendirmenizi yaptıktan sonra 20 dakikalık bekleme limiti bulunmaktadır. Bunun sebebi ise sistemin yoğun olması ve herhangi bir sorunla karşılaşmanın önlenmesidir.

Özellikleri nelerdir?
Paylaştığınız durumları, fotoğrafları, videoları, resimleri, sayfaları beğendirebilirsiniz.
Facebook üzerinden profilinize arkadaş kasma hilesi yapabilirsiniz.
Facebook üzerinden profilinize abone (takipçi) kasma hilesi yapabilirsiniz.


Dikkat ! : Linke tıkladıktan sonra; önce "I'M A HUMAN" sonra "GET LINK" butonuna basmayı unutmayınız. Otomatik indirilen programlara asla tıklamayınız. 

Uyarı ! : Sorunsuz beğendirme yapmak için "Google Chrome" kullanmanızı öneririz. Problem yaşamanız durumunda "Adobe Flash Player" programınızın güncel olduğundan emin olunuz, güncel değilse güncelleyiniz. 

Son Olarak : Karşılaştığınız veya karşılaşacağınız problemlerden hiçbir şekilde Sanal Mahalle sitesi sorumlu değildir!

Arama açıklaması: facebook durum beğendirme hilesi, facebook yorum beğendirme hilesi, facebook resim beğendirme hilesi, facebook durum,yorum,resim beğendirme, facebook beğeni hilesi 2020, facebook begentr, facebook beğeni hilesi yapmak, facebook durum beğendirme, facebook fotoğraf beğendir 2020, facebook beğeni hileleri 2020 ağustos, ağustos facebook beğeni, facebook beğendirme güncel hileler, facebook çalışan durum beğendirme.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. bn sizin bu sitenizin amına koyum ananızı sktiğim veledler insanı kandırıp facelerini çalıyorsunuz sizin ananızı skerim

    YanıtlaSil
  2. güvenilir ve ücretsiz şekilde , instagram takipçi hilesi kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)